Voorwaarden

 

In onze schoonheidssalon kunt u contant of via IDEAL betalen.

 

Heeft u een afspraak staan en bent u onverhoopt verhinderd laat dit dan tenminste 24 uur van tevoren telefonisch weten!

 

Beautysalon Zen by Jen is op geen enkele manier aansprakelijk voor allergische reacties of schade aan persoonlijke eigendommen.

Adres

 

Stationsstraat 28,

3451 BX, Vleuten.

 

(Zen by Jen bevindt zich in het pand van Haarstation 28)

 

Route starten -->

Afspraak maken

 

Beautysalon Zen by Jen

is geopend op:

 

Dinsdag van 12 tot 21 uur.

Woensdag van 12 tot 21 uur.

Donderdag van 10 tot 17 uur.

Vrijdag van 09 tot 17 uur.

Zaterdag van 09 tot 15 uur.

 

Bekijk direct de beschikbaarheid in onze agenda en boek uw behandeling.

 

Boek hier uw behandeling!

Privacy statement

 

ZenbyJen.nl ("Zen by Jen Beautysalon") respecteert de privacy van alle gebruikers en bezoekers van haar website. We doen er alles aan om jouw gegevens veilig en privé te houden, in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving zoals deze geldt op Europees niveau.

 

Toepasselijkheid

Deze Privacy verklaring is gekoppeld aan onze voorwaarden.

 

Verwerking

Zen by Jen Beautysalon vraagt gegevens van alle gebruikers die een account aanmaken. Ook verwerken we data verkregen vanuit bezoek en gebruik van de website(s) van Zen by Jen Beautysalon. Hier kun je zien welke gegevens we vastleggen en hoe we ze gebruiken.

 

Doel

Zen by Jen Beautysalon gebruikt de verzamelde gegevens om jou als gebruiker te identificeren, om de gevraagde dienstverlening te leveren, voor het aangaan en onderhouden van contact met haar gebruikers, het met elkaar in contact brengen van gebruikers, het verbeteren van haar dienstverlening, om te voldoen aan wettelijk verplichtingen, voor marketingdoeleinden (denk aan het verzenden van reclame-uitingen, nieuwsbrieven en andere informatie over nieuwe diensten van Zen by Jen Beautysalon), maar ook voor het beantwoorden van vragen en het in behandeling nemen van klachten.

 

Cookies

Zen by Jen Beautysalon maakt gebruik van cookies voor het verbeteren van de gebruikerservaring.

 

Beveiligingsmaatregelen

Zen by Jen Beautysalon heeft zorgvuldige en passende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen, waaronder het gebruik maken van een https-verbinding. Je bent zelf verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van het door jou gekozen wachtwoord. Wij adviseren je om jouw wachtwoord met niemand te delen en regelmatig te wijzigen.

 

Verwijderen van je account

Voor het geheel verwijderen van je account dien je contact op te nemen met Zen by Jen Beautysalon. Stuur een e-mail met het verzoek tot verwijdering naar info@zenbyjen.nl en we zullen je account verwijderen.

Let op: indien je een transactie hebt gemaakt op Zen by Jen Beautysalon, zullen relevante historische gegevens bewaard blijven in onze financiële administratie voor de duur die de Nederlandse wet voorschrijft.

 

Derden

Je persoonlijke gegevens worden door Zen by Jen Beautysalon niet aan derden verstrekt en/of verkocht zonder jouw toestemming, tenzij Zen by Jen Beautysalon daartoe verplicht is op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

 

Links

Op de website van Zen by Jen Beautysalon tref je mogelijk een aantal links naar andere websites van organisaties. Zen by Jen Beautysalon kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van jouw gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het privacy beleid van de betreffende organisaties te raadplegen.

 

Bescherming

Voor de veiligheid van onze gebruikers worden contactgegevens in de vorm van url's, e-mail adressen en telefoonnummers bij interactie tussen gebruikers ganonimiseerd.

 

Wijzigingen

Zen by Jen Beautysalon behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. De laatste update van deze verklaring is gedateerd op 01 augustus 2019. Wij zullen je informeren op onze website als er een substantieële wijziging in deze verklaring wordt doorgevoerd.

Copyright © 2022 by "ZenbyJen.nl"  ·  All Rights Reserved  ·  Email: info@zenbyjen.nl

 

Powered by CTWebdesign (Disclaimer)